Askøy Sportsdykkerklubb

Kom og dykk med oss!

Velkommen til Askøy Sportsdykkerklubb. Vi ønsker å fremme et aktivt og sikkert dykkemiljø på Askøy. Klubben ble stiftet 01. januar 1979, og er tilknyttet Norges Dykkeforbund (NDF). 

Rapport fra Diversnight 2015

 

Fem dykkere fra Askøy Sportsdykkerklubb stilte på Diversnight 2015 arrangementet vårt på Kleppestø kai forrige lørdag kveld.

Vel under vann så opplevde de en fantastisk sikt, og vannet var behagelige 12 grader celsius. De fikk se et mylder av dyreliv, med både hummer, taskekrabber, langfingerkreps, torsk m.m. I tillegg traff det som til nå har vært et fast innslag på våre Diversnight arrangementer,  den fantastisk flotte havmusen. Det ble observert opptil 6 forskjellige individer av denne noe merksnodige fiskearten, som vanligvis holder til på langt dypere vann. 

Som i tidligere år, så stiller Redningsselskapet opp på arrangementet vårt. Vi fikk benytte dykkeleideren, som gjorde vår exit ut av vannet noe mer grasiøst. Vel på land sto en av mannskapet klart med en vannslange og fikk spylt både dykkere og utstyr etter dukkerten.

Etter dykket ble vi invitert inn til mannskapet på redningsskøyten Askerbæringen, hvor vi fikk konsumert både kaffi og kaker. Det ble også tid til en og annen dykkerskrøne. Snakk om gjestfrihet!

Her er noen videoer fra dykket:

Video og redigering: Morten Gjellestad

Video og redigering: Frank Wergeland

Vi gleder oss allerede til Diversnight 2016! 

Vi havnet til og med i lokalavisen. Askøyværingen lagde en sak om Diversnight arrangementet vårt.