Askøy Sportsdykkerklubb

Kom og dykk med oss!

Velkommen til Askøy Sportsdykkerklubb. Vi ønsker å fremme et aktivt og sikkert dykkemiljø på Askøy. Klubben ble stiftet 01. januar 1979, og er tilknyttet Norges Dykkeforbund (NDF). 

Klubbprogram i 2. halvår

Vi har nå oppdatert våre sider med klubbens planlagte program for 2. halvår i 2013.

Det er planlagt 9 klubbdykk, og det første klubbdykket er planlagt gjennomført søndag 08. september. Deretter blir det klubbdykk hver 14. dag, eller hver andre søndag, frem til 29. desember. 

Det største arrangementet blir som vanlig det årlige Diversnight, som i år er satt til torsdag 7. november. Dette er et flott arrangement som arrangeres over hele verden, hvor vi prøver å samle så mange som mulig under vann på et gitt tidspunkt (i år 20:13). Håpet er å sette en ny verdensrekord i antall personer under vann på et nattdykk. Etter endt dykk så blir det i nattdykkets ånd både kaffe og kaker til alle oppmøtte.. er vi heldig så får vi kanskje servert Remis fantastiske fiskesuppe. Vi vil komme tilbake med mer informasjon om dette arrangementet.

Vi håper så mange som mulig har mulighet til å delta på våre arrangementer. Du kan melde deg på ved å legge igjen en beskjed på vår facebook-side eller ved å kontakte de aktuelle dykkelederne for det dykket du vil være med på. 

Sjekk ut kalenderen over de planlagte klubbdykkene. Her vil du finne datoer, hvilke dykkeledere som skal gjennomføre dykket og annen relevant informasjon om dykket.

Gjengen fra Diversnight 2011