Askøy Sportsdykkerklubb

Kom og dykk med oss!

Velkommen til Askøy Sportsdykkerklubb. Vi ønsker å fremme et aktivt og sikkert dykkemiljø på Askøy. Klubben ble stiftet 01. januar 1979, og er tilknyttet Norges Dykkeforbund (NDF). 

Godt nytt dykkeår!

Morten og Stig på sikkerhetsstoppet

Morten og Stig på sikkerhetsstoppet

Vi vil med dette takke alle våre medlemmer og dykkevenner for året som var.

Klubben fikk totalt gjennomført 18 klubbdykk, samt høstens store høydepunkt, Diversnight. Det har dessuten blitt gjennomført noen dykk gjennom facebookgruppen til Askøy Sportsdykkerklubb. Vi har i tillegg fått en del nye medlemmer i løpet av 2013, som vi håper vi får se masse til under vann. Det er alltid hyggelig med nye ansikter på dykketurene våre.

På årets Diversnight deltok det 9 dykkere, noe som var en god oppgang fra forrige år. Redningsselskapet og havmusene stilte trofast opp på arrangementet, slik som de har gjort ved tidligere nattdykk. Fiskesuppe, kaffe og kaker satte et flott punktum på et fantastisk arrangement.

I dette året har vi i tillegg fått en ny hjemmeside og facebookside, som jeg håper våre medlemmer vil fortsette å bruke for å finne informasjon om våre planlagte aktiviteter og arrangementer i tiden fremover.  Den gamle facebookgruppen vil bestå som en lukket gruppe for medlemmer og dykkevenner, hvor vi kan ha mer interne diskusjoner og etterlyse dykkebuddyer med mer.

På kompressorsiden, så har vi fått service og nytt filter på kompressoren vår, samt at luftprøven ble godkjent. Flaskebanken kom endelig på plass igjen, med et noe mer tungvint system enn det vi hadde tidligere. Vi håper å få på plass automatikk for fylling av banken, slik vi hadde på den forrige kompressoren. Så var det problemet med sikringen, noe jeg håper skal bli fikset snarest. Det gjenstår med andre ord noe småplukk før kompressoranlegget er helt oppe å kjører optimalt.

Et annet opplegg som trenger en gjennomgang er nøkkelopplegget med nøklene som er plassert rundt omkring på Askøy. Dette har blitt gjennomgått på et styremøte tidligere i år, og vi håper å få på plass en bedre løsning i løpet av første del av 2014.

Vi håper med dette at dere får mange flotte dykkeopplevelser både over og under vann i året som kommer.

Vi sees på 10 favner..

Hilsen styret i Askøy Sportsdykkerklubb